Realisktiska opitimister gör enkla glädje hopp.

För andra är det svårta att gå vidare...I dessa dar är för många på "klagbesatta vägar". Livlöst tokig är något utav allt man blir och sorgligt ökar den onda cirkelns befolknig. Pessimisten bygger morgondagens vägar, varje sak som sägs blir förvänd, olyckor som varit ältas om i en ständig nyproduktion. Vi får deppade optimister att klaga på läget.


Och för all talan så är det bara optimister som kan ge hopp. Men nu ska ni få höra en förändring varför optimisten är värre och jobbigare än pessimisten. Jo när pessimisten säger:

– Nu kan det ta mig fan inte bli värre… då utbriser optimisten:
– Jorå!

Lycka till med att hålla skenet uppe!

Övning, övning, övning, Övningskörning

Ska det bli några framsteg och framför allt ska det bli något slut med fullbodat mål?

Körskoleläraren är utbytt och det känns toppen. Två ggr i veckan kör jag nu runt på Alingsås gator. Att plugga intensiv teori och träna som besatt på Vårgårdas vägar är det som gäller nu. Om jag kan ta mig  ett ordentligt tag  i kragen och verkligen ligga i med detta så kommer jag kanske ha ett körkort i december. Hallelulia om målet blir till vinterfrid. 


Hästtävling i Skövde

Lördag kockan 09,00 är jag och go hästpojk på plats i Eggvena för träning för Oskar. Sedan ska jag hem till  andra pollen och sträcka ut i skojsigt höstväder. Är vädret allt för illa kanske vi kan smugla in till ridhuset. Hur som helst är D - dagen på söndag. Med spänning ska Mascot få åka till skövde och tävla en 90 klass med kusinen min. Han har tävlat mycket i sina dagar, men i morgon är det hans första i vår ägo.

Här sjunger Lars winnerbäck dygnet runt.

Jag lyssnar sönder på Lars winnerbäcks texter. De repeteras och ältas i timmatal, dagar , ja det har nog gått veckor. 

Alldeles nyss sökte jag hans namn på Ginza och billigt ser jag hans skivor, de är sanerligt snart mina!


RSS 2.0