Ett sista godnatt år 2008

Ögonen vill stänga sig och bli som nerdragna rullgardiner. Snart kommer gäspningarna och  för en bättre morgondags skull ska jag stänga av datorn snarast möjligt. Och tänka sig att efter morgondagens uppvaknande så behöver vi inte gå och lägga oss förens nästa år. Det låter bra skumt va? ^^

GodNatt

Juldagen

Om jag hänger med i uträkningen så är det förmodligen bara 364 dagar kvar tills tomtefar kommer, så punktlig just när alla pappor ska hämta kvällstidningen. Barnen har omedvetet glädje för det.

Jag skulle kunna berätta en del om juldagens kväll. Men strax ska jag i väg och göra hästgöra i eggvena. Så här kommer kortfattat om kvällen: Jag, oskar, linda och linda åkte på förfest hoss Ajje och sedan promenerade vi ner till wärdhuset. Sedan slocknade vi hemma hoss Ajje. På morgonen vaknade alla på nytt som ansvarsfulla hästägare, bråttom hem.

Ni andra som var på festen, hoppas ni hade det trevligt :) Och ni andra som inte var där, hoppas ni sov gott :)

JULAFTON

Hoppas ni alla får en riktig toppen


G O D J U L











Dagen före julafon (kvällen)

Det är skön frost ute.  Jag ska strax ut till stallet och ge mina små och stora pälsbollar kvällsmat. "Herr julgran" är uppklädd inför morgondagen. Det är städat  julbakat och fördilagat. Jag vill inte säga något förens i morgon, men denna julafton ser ut bli skön utan stress. Det är grymt gött!

Dagen för julafton (förmiddag)

Julmusiken är uppvriden på hög volym, mamma lagar julmat, pappa damsuger. Bror och jag har gått i ide. På var ända av huset sitter vi som fastsugna framför varsin dator. Vi väntar in julen med pådragen julmusik. Men strax ska "Herr Julgran" få sin utsmyckning. Va vore julen utan dessa barrträd? Frusen mark var riktigt gött idag och om morgondagen vill täcka vitt över vårat färglösa landskap så är det mungiperna upp med rullgardinen.. Härom dagen känndes det mer sanoligt att vi traskade mot midsommarafton, men idag börjar en gnutta julkännsla komma.


närmare körkkortet

Ni hade rätt. Halkkörningen var kul och jag blev inte åksjuk. Jag hade nog inte blivit ledsen om jag blivit kvarglömd någon timme. Då skulle jag snurrat runt där ett tag till och tryckt lite extra på gasen när ingen såg, men det skulle tydligen vara att övergå till flygvärdinna. Och det var ju inte målet. hömhöm.

Igår bar jag iväg till Borås och gjorde kunskapsprovet. Jag var inställd på det värsta, så schockad och jätte glad blev jag när det stod GODKÄND på datorskärmen. så nu kan jag andas ut och lägga teoriboken i en minnes låda.

I morgon skulle det egentligen bli uppkörning. Men det blev framflyttat, så ingen Veronica som förare till jul och nyår. Uppkörning sker förhoppningsvis den 7 Januarie klockan 08.15. (är jag vaken då?) Jag hoppas på ett nytt bra år!

RSS 2.0