Du kommer med solsken till mig

Idag säger jag stort grattis till min kära pappa. Nästa år blir det jämna. Han fick två stora morgonmackor utav mig med ett högt lager bålägg, 8 olika sorter..synd att det skärde sig med leverpastejen som låg underst..men det är väll tanken som räknas ändå?  ;)

Sedan bakade jag och mamma kladdmuffins och chokladkaka, en avanserad sådan. Sedan var förmiddagen borta.

På eftermiddagen åkte jag ut till stellet lite kort. Sendan bar det iväg till Bergakungen med en vänn. Vi hade väldigt bra flyt idag - slapp både bil, kassa + toaköer och vänte tid för att se filmen. Men så här i efterhand kunde det kvittat, buu och bää. Vad handlade filmen om egentligen? Personerna brevid oss var iaf roade genom hela filmen och hittade alltid något att garva åt. Högt och tydligt. Kvällen var trots allt kul och förövrigt lyckad.


Nu väntar jag på att klockan ska gå snabbt för i natt blir jag "fylleschaffis". Sedan blir det bums i säng.

I morgon väntas en bra rolig dag (om man inte lider av sömnbrist). Först på morgonen ska jag åka och kolla på lydnadstävling och på eftermiddagen åker jag vidare och ser på hästhoppning i dem högre klasserna. Sedan på blir det kals för gamlingen ;)

Allt är möjligt

Se och lär ;)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vo0Cazxj_yc#at=233

Lördag

Handlat cd skivor, en tröja och bok., fått ett bra ridpass (dock kände jag att man inte ska vara vinter utrustad under våren, trots att det är storm ute) Lottie fick en ordentlig massage kur så att fettet dallrade ordentlig efteråt ;) Tränat Milton flera gånger, städat mitt rum, pluggat och bakat äpplepaj. Nu ska jag ner och laga kvällsmatt och se på melodifestivalen. Ikväll är jag fyllechaffis så det är väll bara att spärra upp ögonen så gott det går :)


Tävlingslicens

Hej hopp nu har Milton fått en mindre apport att träna på och ÄNTLIGEN har jag fått fixat en tävlingslicens till honom. Hoppas nu på att få den snart! Nu ska jag ner och leta efter hans vaccinationspapper. Träningen i lydnad har gått framåt och nu är jag super sugen på att tävla och även komma igång med agilityn. Hoppas isen försvinner snart!

Nu har jag kommit igång med ridningen också. Igår gick Cortison super fint. Min yseln och synrubbning har denna veckan varit något bättre så jag hoppas innerligt att den snart kan lämna mig för gott. Huvudvärken har inte heller varit så intensiv, dock har ryggen och foten pajjat, men alltid ska man väll ha något.

Som en vän till mig brukar säga " Det som inte dödar härdar".

Nu ska jag ner och leta vaccin-papper och sedan vidare till stallet och känna den intensiva fläkten på slätten ;)


RSS 2.0