Vi sjö och hav

Flängde runt på kusten i går. Vi fick hela 33 grader i skuggan, men ändå blev jag bara svagt råsa. Men nu bländar jag inte folk ;)Min sjuka har inte lämnat mig ännu och den eländiga hostan påminner mig ständigt om det. Jag som tidigare varit en badkruka (japp tidigare sa jag)längtar nu efter att få svalka mig i ett dopp! Jag vill bada idag, men kommer jag bli dödssjuk då? I de flästa fall ska man testa för att ge sig svar, men jag vet inte om det är så bra i detta fallet? En bad-packning klar för "ut i fall att" ska jag nog ta och ordna nu iaf ^^ I förrgår var vi och grillade i kvinnestad och det var dagens förgyllelse. Den hårda vinden hade försvunnit och sjön var aldeles speglblank. Vi doppade fötterna och grillade en jätte god kvällmat. Ett par picknikade på bryggan och en panisonär tog sig ett dopp med en minimaraton runda i slomotion. heya, kul farbror =)Mitt sällskap fick stå ut med det ständiga klicket från kameran. Fotosugets återkomst är tillbaka. Mohaha!

R.I.P Michael Jackson

The King Of Pop, det var vad han var. Han var unik. Han var musik! Jag hade verkligen sättt framemot hans nya album. Många såg framemot hans kommande konserer, men inte för någon är livet självklart. Barar 50 år gamal blev han, men hans musik kommer få ett långt liv!

på bättringsväg

I går följda jag med till stallet, sedan red jag två hästar. Hostan blev jpbbigt mycket värre och sedan kom det lite annat ushligt. Men idag blev mamma glad för jag kunde ta allt stalljobb själv. Mamma tyckte inte alls det var roligt jobb jag har, men nu har hon iaf fått en inblick i det. Åhh va skönt att rida igen! Och vilken kväll det var idag - så stilla och fridfullt (bortsätt ifrån insekts irritation) Jag tror jag skulle sova bättre ute i tält än innne i min isolerade låda. Så fort jag blir frisk ska jag ut och hitta på något. Vet inte vad, men något!Är ju så sugen på liseberg. Under sjukdagarna var jag nergrävd i tvsoffan framför nya intriger, iritterande reklampauser och långfilmer i ännu en repris. Över till radion som tros hakat upp sig mellan 5 låtar, men kallas tydligen för nyast och bäst musik just nu. Dock kan de orden också hakat upp sig. Tokigheter kräver förändrinmg, folk kan bli något i still till "inget vidare"!

bort!

Får panik vill inte vara sjuk längre!! Sittande vid tven hela dagarna gör en SJUKT utråkad!

uuuuuuhs!

Åh vad du är jobbig och ushlig. Va du tvungen att komma? Ja önskar att varje nysning kunde blåsa bort dig! Försvinn försvin och kom aldrig mer tillbaka din dumma förskyldning!

Midsommar sjuka

Midsommar gav mig en katapullt tur av hästen. Ond rygg och huvud. En jobbig förskyldning fick jag även på köpet...måste vara den otursammaste midsommar någonsin. Har inte råkat ut för detta under evigheter..För att inte glömma alla andra klumperier som varit...För att ta ett exempel råkade en stor syltburk stutsa ur kylskåpet när jag öppnade dörren till det. Syltburken tog landning på kylskåpsdörrens hylla. Den dunsade ner i golvet och sprack totalt. Och så gjorde även alla flaskena i den...tur?

Ironi! Livet är ändå på topp =)

Midsommar!

Sommar dag i högsta grad är vad en sådana hära dag borde klassas som. Men solen är blyg och dagen bär otur. Vi får se vad resten av dagen har att bjuda på.

Födelsedag

Min kära mor fyller år idag och jag har inte en sus vad jag ska ge henne. Mja kanske är lite väl ute i sista minuten, men min värdefulla lilla väska har gömt sig på ett förvånanads värt bra ställe. Frågan är var? Men allt löser sig. Nu får vi se till att hon får en bra mycket bättre födelsedag än förra året. Inga sjukhus, men det är iaf inte fredag den 13 i år som tur är! Ikväll blir det kalas och nu är det fika!

GRATTIS Mamma! :D

Sömn är trots allt en nödvändighet...

Strax tar denna dagen farväl och faller in i en djup sömn. Jag gör mig själv en god gärning och säger godnatt!

Käraste Katitzi bor inte längre här...

...det är svårt att förstå. Du tillhörde gården på något sätt...

Jag ska försöka hålla inne tårarna och skratta åt tiden vi hade.
Jag tror inte vi skulle få så mycket mer än det vi fick. och det vi fick under dessa nio år har jag sparat bland dem bästaste minnerna. Du underbara Katitzi. Jag hoppas du får det toppen med din systeryster!

mataffären ----> hem



Det var mörker och regn. En laglig lugn tur från mataffären med riktning hemmåt. Oförberedd som ett chockartat frågetecken väjjer jag för en liten figur som kommit galet fel. Matvarorna flyger åt tjotahej. Stackaren gjör sig inte hemma på vägen må jag säga. Förvirrade marsvin ska inte vara ute och ränna på nätternna!



Ponny till salu och Mask i förvandling

På onsdag kommer det folk från Örebro och tittar på Katitzi. De kom så plötsligt, jag var mer inställd på att ha kvar henne. Men nu kanske det till och med tar med henne driekt. Kommer sakna Charmtrollet i otroliga mängder! Min första häst. Men samtigt blir det nog bra. Vi får väll se hur det blir på onsdag.

Mascot pojken har stadgat sig väldigt bra i nya stallet. Han verkar så nöjd med alla sina nya polare. Han går i såkallad "saharaöknens hage" för att göra sig fri från mage och smeknamn. Men ändå göder han sig själv på luft. Hovslagaren gav honom skor på alla fyra med suler fram, och varför har jag inte tänkt på det tidigar? Vilken skilnad! Nu börjar Masken få upp speeden och arbetsglädjen. Yio =)

R.I.P Taxi

Alla i stallet var som chockerande frågetecken. Hakorna räkte nog ner till marken när vi i eftermiddags fick höra om Ajjes häst. Jag ryser fortfarande när jag tänker på det...

Kortfattat så kan jag berätta att Ajje kommit hem från tyskland igen. Hennes häst flyttade hon till sin pappas syster och där skulle han få gå sommaren ut. En toppen mysig häst 4 år med hjärtat på rätt plats. I morses fick hästen kolik och fick åka in akut med djurambulans till kliniken.  Men han klarade sig inte...dog vid operation...Stackars stackars stackars Ajje! Det var ju hennes underbara pojk.

Hoppas du har det bra i Hästhimlen du fina lilla häst

R.I.P Taxi

Bio trippen

Så dära bioaktigt som var tänkt blev det inte. Ingen skräckis iaf och det tackar nattsömnen för. Den är redan klagande och trött över uppesittarnätterna och de tidiga mornarna. Gårdagen spenderades i Göteborg tillsammans med "toppen sannna" och det var aldeles toppen. Vi såg bio filmen Monsters vs Alinens i 3D i stället för skräckisen. Sanna satt och asgvargvade så tårarna bara sprutade ifrån mig. Tur att det bara var vi och två till i hela salongen. De andra två bestod av en liten flicka med sin pappa. O Nopp vi anade inga obehag inför natten! Filmen var helt godkänd. Fint animerat med fin handling som oteknade filmer ofta har,  men inte några stora 3D effekter som jag hoppats på. Jag försökte fånga en röd liten boll som stutsade rakt emot oss i början av titten, men det var i reklamen :P

3D bio

Bio är ett rogivande nöjje stillaisttande på rumpan, med en fastklistrad blick i en riktning från polaren. Jag skulle förmodlign inte beröras om mitt sällskap var ett bamse stort gossedjur eller kissemissen Göran. Börjar bli lite trist... Så nu är det dags att testa lite nytt! Egentligen något helt nytt! Men för att hålla mig kvar till ordet "lite", så är jag grymt sugen på att gå på 3D bio. Dock är sällskapet inte ett dugg förtjust i tecknade filmer. Desvärre är det vad det nästintill bara har att bjuda på fram till jul. Jaja hoppet är inte brustet...Om man ska ta vad som finns (och det måste man ju)  så blir det "en tripp till helvetet" - oojaa skräckfilmen  " My bloody valentine" är det tänkt. Kanske inte kommer sova tryggt, men tror det kan vara grymt häftigt i 3D. Dock har filmen fått ushliga recentioner... så det blir att överväga.

Vi får se hur det blir...borde åka till Liseberg i stället. Det ska bli skoj skoj skoj! Har ju inte lyckats åka Balder ännu, ska tvinga mig till det i år hade jag tänkt. Nu är det iaf sommar - JUNI och solen är het!



RSS 2.0