Begravning

Har varit på begravning idag. Usha vad jag hatar begravningar. Måste vara något det jobbigtaste som finns!

Onsdag i händelse

Idag har det hänt mycket: Men jag sammanfattar det så här:

Tack Sara för idag! Och din häst var super fin och toppen. Ni kommer få så kul ihop!! Och nästa gång får jag ta med mig lilla Kurtan =)

Och resan till Åby med Lindas häst blev inte som planerad. Vi kom inte så mycket längre än till Tumberg. Vi checkade hästen innan vi kom ut på E20 och fann honom helgalet. Frambenen på ena sidan bommen och bakbenen kvar på andra. Stången var fast under buken och han kunde knappt nå med bakbenen till marken. Med hästens alla hundra kilon var stången som fast stenad. Vi kunde helt enkelt inte klara det på egen hand utan att själv komma till skada.
Så till slu kom veterinären som gav honom lugnande. Sedan kom brankåren i fullaste styrka och som släptåg självfallet AT.  Men hästen klarde sig fint och Linda fick sig en händelserik, chokartad födelsedag!

AT var snabba!
http://www.alingsastidning.se/nyhet_visa.asp?id=4035&sidnamn=V%C3%85RG%C3%85RDA







Påskafton

På påskafton hade jag stalltjäns. Sedan åkte vi till Öckerö/hönö där pappa skulle fota påskbraserna ifrån grankriget. Och ja krig är vad det blev där. LÄs här:

 http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=488711&ref=rss

Livet leker

När mycket händer kan man inte öpppna munnen och naj det är kaos i hela skallen. Men det är bra saker iaf och ska reda ut detta till blogg.  Men nu är klockan för mycket för att påfrästa tänkandet. Jag hade tänkt gå och lägga mig riktigt tidigt för att bryta dåliga vanor och traska upp tidigt som en pigg murt. Men naaaj... I morgon är det iaf en nya dag och därmed en ny kväll som också den har nya möjligheter. Vi får se vad det bjuds på!

Tills vidare ett efterskott: Glad Påsk på er!

RSS 2.0