Bleeding Tears - Tomorrow we gonna Crying Out Love

Jag kan fortfarande höra din röst. Den är lika tydlig och klar som ett telefonsamtal nyss gjorts mellan oss. Jag kan se dig med alla dina miner och olika humör. Jag kan minnas alla våra semestrar, julfiranden och andra högtider. Och inte minst kan jag se den vardagliga Du. Det känns som du är på resa. Det går ju inte att förstå något annat. Att du aldrig mer kommer tillbaka är helt ofartbart.

I morgon ska vi samlas för hennes avsked, för vår saknad. Begravning i morgon klockan 11,00.

R.I.P

Gäsp

Idag är en sådan dära dag som kallas seg. Mina ögon fasnar på bokstäver som inte orkas läsas. Benen och armarna vägrar att lämna soffan. Ute är det höst, kallt och blåsigt. Det är en sådana dära dag man inte får gjort något vettigt utan att tvinga sig till det. Mamma öppnade aldeles nyss ytterdörren utefrån och frågade mig ännu en gång om jag kan ta och laga middagen. Mjo, nu ska jag ta mig i kragen, här ska det lagas!

Torsdag

Linda red Mascot igen och han går så MYCKET bättre nu! Vad skulle jag gjort utan hennes hjälp?Tjiho,  nu ska jag leta clear rounder.

Tjing!

Massage dag

Väckarklockan gav ifrån sig ett högt irriterande tjut i morses. Det skulle tala om att: "Klockan är 07,00. Upp och hoppa nu är nattsömnen slut ". Men ack jag skulle kunna sova minst till kl. 10,00. Jag stängde av oljudet och vaknade en timme senare. Bättre blev det inte. Panik. 08,30 skulle Nina komma och ge massage. Jag flygande in i duschen och ut till frukostbordet. Nina var punktlig och massagen var mycket behövlig. Jag kan nästan röra på nacken nu.

Ikväll ska jag iväg och knoga häst. En vardagsmassagekurs så att även hästarna hemma kan få njuta. Men oj det känns som jag halv sovit hela dagarna och jag kommer förmodligen inte vara vaken fören i morgon. Hoppas kursern är uppgiggande.

Hajjernas Terrängbana!

Wohoo! Tro det eller ej men lilla Vårgårda verkar vara en toppenplats för alla djurintresserade. Nu ska jag inte nämna all de toppen aktivetets ställerna som kommit. Men alldeles nytt och därför nämnvärt: Nu har det kommit en terrängbana till lilla Vårgårda. Titta på deras hemsida, mycket fint och många hinder.

www.hajjerna.se

Saga´s Katitzi till salu

Efter många om och men så ska jag här kortfattat berätta om mitt beslut:

Saga´s Katitzi är nu till salu.

Hemsida påväg!

Pyssel, krångel och en massa tid. Bilder pupliceras och texter är i tankeverksamhet. Attans att tiden ska försvinna framför datorn. Men blaa, äntligen är hemsidan trots allt påväg!

R.I.P


Jag kan inte förstå att det är sant. Är det sant? Säg att det inte är det!

R.I.P. Rose-Marie

RSS 2.0