Lördagen på skola

Ifrån lördag till tisdag är jag på utbildning på hundens hus. Första dagen avklarad och jag är precis hemkommen.  Faktume någorlunda pigg för att ha varit på en heldagars teoridag. Denna helgen ska förhoppningsvis göra än lite klokare på olika hundraser. Kul är det iaf! I morgon väntar en ny "hunddag" och det ska bli skoj!

För övrigt är jag inne i "för mycket göra  = inget göra". Jag råka hamna i en passivitet framför datorn och hoppet sitter i att "det kommer bättre dagar". Är det i denna stund någon borde dunka mig i huvet och skriva "ungj'vl, lev i nuet för fsn". :)

Obs: Har jag sagt att jag har börjat löpträna och gå på gym?

Härigt!

Har fått ett nytt kamera stativ. Precis vad jag behövde, tack pappa!  

Gårdagen var toppen! Ridingen gick toppen, jag fick gjort det jag skulle och jag fick solat utomhus. Underbart!

PÅMINELSE


Vååååår

Vår väder är underbart! Och att rida vid solnedgång är höjdpunkten.

Påsken har varit toppen med underbart folk här! Vi har fått fler påsklamm också. De första som kom mår bra nu och har fått bli flasklamm. Totalt tokiga är dem, men hel goa! Kanske kan börja trick träna dem med nappflaska som target? Vad tror ni om det?

Vill påpeka att biblioteket har höjt sin påmielseavgift och det är att lägga pengar i sjön. Snart är det slut på bibblan för min del.

Hemma

Åh vad jag hade velat påsk-festa nu. Jag kännde verkligen för det idag! Men dum som jag var låste jag mig vid att ta ut hästarna tidigt i morgon bitti. Attans Attans Attans! Sätt från den possetiva sidan så får jag förmodligen en bättre morgon dag...?

RSS 2.0