Kaffe

Jag vet inte riktigt vad som hände eller hur det gick till... Smakkörtlarna i munnen måste gjort en kovändning. Jag säger nu mera ”ja tack” till en kopp kaffe, varje dag, flera gånger om dagen. Att det även går att dricka det svart är en chock för sig. Dock tycker jag att en skvätt mjölk alltid infinner sig bra både i te och kaffekoppar. Därför får statoil ett pluss poäng som har praktiska små laktosfria mjölkpaket, som man får med alldeles gratis till kaffet. Mc donalds kaffe har jag rankat 1a på min lista –Helt klart  bäst i test ;)

 

 


Agility


Idag har jag och Ellviz tränat lite grunder i agility på hemmaplan. Han söker hinder bättre och bättre och han har en bra fart. Så nu har vi påbörjat svängar. Här är en liten filmsnutt: Dagens pass

Privatlektion i agility

I måndags var Ellviz på sin första privatlektion i agility. Han var jätte duktig och det känns som det bara är att köra vidare nu. Jag och Sofia delade på en lektion för Emelie, vilket var väldigt givande. Nu känns det som vi är på spåret igen. Nästa gång ska Milton med för nu har vi några tävlingar i sikte :)

Käraste Micke



Vår älskade Micke finns inte längre hos oss.

Måndagen den 6/8 fann jag honom vid vägkanten.

Micke var en väldigt speciell katt. Han pratade i alla möjliga tonarter samtidigt som han sprang med sin bågformade svans över ryggen. I köket sov han på rygg tajt brevid Milton, med tassarna högt upp i vädret och tungan ute. Milton gav honom ofta en effektiv öron tvätt varje dag. Han var en i "hundgänget" och vårat charmtroll. Det kommer han alltid vara.


Hundens dag

För några dagar sedan tog jag och Sofia ett snabbt beslut och slängde oss i väg till Lidköping med våra hundar. Villket var ett väldigt bra beslut. Där var det "HUNDENS DAG", med massa roliga hundaktiviteter:)

Jag packade min onördigt stora packning + min kära kamera, men lät den tryggt ligga kvar i bilen under hela vistelse (Mindre bra beslut)

 

Sofia däremot tog klokt med sig sin kamera och fick många fina bilder, så jag snor dem av henne till detta inlägg ;)

 

Tack Sofia :)


Vi hamnade på ett jätte mysigt ställe och hade en jätte trevlig dag. Föst gick vi tippspromenad.



IQ test för oss ;) Vi hittade rätt väg (efter att ha vänt om), men frågorna kunde inte ens internet på mobilen hjälpa oss med haha XD Föräldrar var tydligen en säkrare källa.

IQ test för hund ;)

Pilatesbollen var kul.

Efter dagens aktiviteter gjorde jag och Sofia en egen hinderbana med våra hundar. Jätte kul!

Hopp hopp =)

Balansbom

Springa runt stolpar och träd.

Vackra ville testa att klätra på dem hihi =) Kanske ett nytt trick? ;)


Vackra och Milton blickar ut över havet

Vackras störtsköna stil


Vi hade en jätte trevlig dag och hundarna älskade det =)

RSS 2.0