Min Tjugo1 års dag




Take me back

Det är ett helvete med allt vad fallet gav. Det gick så fort att hamna långt ifrån den cirkulerande vardagen, skrämmande men tacksam för det vi annars tar för förgivet. Nu är det en gudomlighet att lätt kunna ta ett djupt andetatg. Se på Tv, läsa, sitta på huk eller lyfta på filten som ligger lätt över än - allt utan att få en sprängande huvudverk eller en obehaglig yrsel. Ibland behöver man en stöt för att behärska lyckan. Men sedan kan man allt komma tillbaka till vardagen igen. Nu vill jag bli bra igen!

Agility tävlingarna är strykta och förtillfället kan jag inte äns gå med en hund i koppel. Jag längtar tills jag kan sitta på hästryggen igen och lätt tralla på en sång, vifta  och flaxa hur som haver. Jag längtar!

Fly without wings, and little more...

Var på sjukhuset nästan hela dagen i går. Åkte av hästen och fick en kraftig hjärnskakning. Revbenen fick en ordentlig smäll. Några stygn i huvudet, minnesluckor och en spricka i axeln blev det också. Inte något vidare lätt att andas heller för den delen eller röra sig...Nu är det bara förskyldningen kvar som håller på att bosätta sig :P Lika bra att ta allt när man ändå är igång :P För det som inte dödar härdar... eller?

Nu ska jag inte göra något! Det var doktorns råd till mig - Ingen fokus -ingen  tv och dator. Utan istället tyckte han att jag skuille sätta mig och lyssna på P1 och dricka te. Så är bästa att stänga av här och följa hans råd..:P



Hopplöst

Splitrad i kaos.

Mitt sovrumsgolv har tagit del av "garderobstjänsten" och rummet i sig är utsädd till något värre. Om det är något som vore lätt här i världen så är det inte Veronicas rum. Det må jag säga! Tar man sig i kragen så faller resten av skiten ut. Obegripligt och tragiskt.



Morgondagen bjuder på ett tidigt upphopp. Klockan 0.6.00 ska hästarna ut sedan ska det fixas och ridas för att klockan 10.00 få privat lektion (i agility) med hunden min. Var en evighet sedan sist så ska bli väldigt kul och givande! Resten av dagen blir säkerligen rätt splitrad...Rummet tas med grovhandskarna i morgon. Då ska det ränsas, sorteras och kasseras bland minnen och bröte.


RSS 2.0