Tid för alla måsten

Idag är det rensning bland alla måsten. Allt som hänger över mig ska bort!

Fredag



Begravning

Ska klä mig för begravning nu. Klockan 11 tar vi avsked utav farfar...

Min hundkurs

Hade min första egna hundkurs igår. Det var en grupp på fyra personer med hundar. Vi hade 1,5 timme träning med hund. Inkl fika. Tiden gick fort och det var ett härligt gäng som gjorde det avspänt. Det roliga var att denna kurs blev den första för alla hundarna. Prcis som det blev den första egna kurs för mig. På onsdag blir det kurs igen och snart blir det en kurs till + fler privat träningar med hund och valp.


Saknar dig farfar

Så var det din tur att lämna oss. Lämna oss för alltid.
Du var alltid glad och skojfrisk,
och du behöll det ända in i det sista.
I mitt hjärta kommer du alltid att kännas och i våra minnen kommer vi fortsätta ses.
Djupt in i mitt hjärta kommer jag för alltid minnas och bevara dig, underbara du. Jag hoppas vi syns igen någonstans.
/ Din "Lillan"

En söndags morgon i Oktober

Det är alldels tyst och stilla här. Fridfullt. Dimman ligger kvar och jag ser hästarna som siluetter där ute i hagen. Hundarna och jag har varit ute på en härlig morgon promenad runt Ekhagen. Nu sitter jag här och planerar resten av min dag.



hästar och åter hästar

Den vecka har varit fullsatt.
Kom precis hem från stallet och ska dit om några få timmar igen. Har stor städat stallet så nu hoppas jag att någon ser en gnutta av det. I morgon blir det stallet igen sedan åker jag till åhagas hästmässa, ska bli kul och intressant att få höra ifrån de olika kändisprofilerna.

Agility

Har haft ett suvärent agility pass på vinna tillsammans med Sofia idag. Det sprudlar i mig och nu vill jag bara kör på gasen i botten. Jag har även fått flera nya möjliheter att blomma och jag hoppas så innerligt att det kan gå vägen. Och om det gör det så ska ni så klart få reda på det då ;)

Hundvakt

Trevligt det var att vara hundvakt en dag som denna. Fyra st och jag blev förälskad i dem alla. 







Till salu - Dressyrstammad valack -08


Arbetslös men inte syssellös

Har varit fullsatt helg och veckan som kommer är man glad över att vara arbetslös, när man inte är sysselös. Jag är precis hemkommen från en helg med hundmöten som iaktagits. Intressant, det är detta jag gillar, men så trött!
Nu i veckan som kommer ska jag spendera mina heldagar i stallet. Stallfolket är i Grekland och götter sig på stränderna. Ska nog överraska med en storstädning innan de kommer hem.

RSS 2.0