Vart tog tiden vägen och hur fångar man den?

Jag tror latmasken i mig vill fram. Och ut. Bort bort bort. Vill ha säker förgyllen tid, älskar mina små mål i verkställd posetion. Men idag var det stressigt jag var tvungen att skynda så huvudverken kom. Eller så var det för att det var åska på gång...? Jaja, stallet var i ordning på en timme minus idag. Red två hästar och var hemma klockan 18. När jag som andra dagar varit hemma 21.30 blir man skrajj över var tiden man inte tar tillvara på tar vägen. De är många timmars nöjjen ju, iaf görande.

Steel good - Maia Hirasawa - The worrying kind




flying without wings

Inte trodde jag mig flyga flera meter av att inte ens leda en häst. Men det krävs säkerhets åtgärd för att gå brevid brevid en häst som leds av någon annan. Swipp så var bakhoven där och sköt i väg mig som en chackpjäs. Vilken otrolig kraft de får in dem dära varelserna. En svullen arm som nu så "vackert" matchar till det härliga sommargräset är var det blev. Tacksammaste stället var det iaf och så var även Imprem gel, som så snällt  kom till hands och tog ner skiten till det bättre. Dock handikapad tills idag. Men bra mycket bättre denna söndag  med två härliga uteritter!

Nu är masken bosatt i egget.

Eller i klartext - Mascot har flyttat till eggvena nu. I går kväll körde vi dit honom. Han fick gå en sista gång på grannens gåband precis innan färden, så var han nöjd. Jag tror Mascot och Cortison lite så där halvt kände igen varandra. Nu har de iaf fått bli rumskompisar på nytt. Sedan kommer de få njuta av sommarens grönbete tillsammans. Blir nog härligt för dem =) Exir däremot gnäggade som min väckarklocka i morses. Stackaren letar förtvivlat efter sin vänn. Men han har ju dem små iaf och om inte det blir tillräkligt så ska han få sig en tvåårig fullblods dam till sällskap. Nu ska det iaf bli kul att få igång dem båda i egget!

Sommarkännslor

Usha svåra beslut hit och dit...
men mängder av sommarplaner i roligt format finns att se framemot. Lite sommarlängtan får man allt, bara det inte blir för varmt. Måste ju få luft i det kvava...


En text för framtidens sanna melodi. På något sätt uppmuntrar den till att leva för stunden

Sommaren är kort det mesta regnar bort,
men nu är den här så ta för dig, solen skiner idag!

Gråa dagar skyndar aldrig på....

sol, vind och vatten - maj has it all

Lite regn var väll uppskattat och välkomnande för vårat landskap som blivit så torrt. Men för endel finner vi det som bara .. blött... Skönt, men naaj vad det har gett mig en sådan dära trög dag med ett huvudvärk och ihärdigt gäspande. Frusen som i vinterdagar och vinden har tagit i ordentligt!  De kom sig en hagel skur också. Sådana hära dagar finns inte så mycket att ge. Burr zzz....

I går var jag på sahlgrenska igen, dock för andra undersökningar...ooh jösses vad man kan gå vilse där. Tur att mamma var med. Hon i receptionen sa att jag skulle följa de blåa ränderna på golvet...de ledde rakt in mot en låda som jag då självfallet trodde man skulle gå in i...men det ska jag säga inte var möjligt.  Jösses otydlighet på sådana dära platser kan ge personal övertid.

Jösses vad tiden har brått och snabbare tycks den bli.
Igår kom Amanda hem från Paris...den franska veckan som var så svår att bestämma sig över är redan över..måste ringa och kolla hur hon haft det och höra om allt jag missat. Men nu är jag sjukt sugenn på en flygtripp!

DAGAR

Här var det inte uppdaterat på ett tag, noo noo...men dagarna som rullat på har varit glädjande. Det är  för sådana dära glädjande tankar som man håller för sig själv och flinar runt med dagarna i ändan.  Yao dem gör en gott! Jag skulle varit i paris nu..men så ska flygbiljetterna bråka. Tråkigt, men gäller vända tanken rätt,  för glädjens skull. Jag tror ändå att sommaren 2009 kommer bli finemangens tider. Strax ska jag leta upp min ansökan från förra året. Ska skicka lite utb ansökningar. Försöker klura ut det bästa valet, men det är svårt detta.

Har jag berättar att Tyskland har blivit Ajjes nya arbetsplats? Nu tar jag allt i stallet och lilla Taxi är inte heller kvar. Så nu ska min Mascot till egget också. Blir toppens!

Ikväll blir det bio eller ridlektion

RSS 2.0