Rådjur på besök


Här går rådjuren utanför vårat köksfönster. Vi knackade rätt så rejält på fönsterglaset för att få dera blick i kameran, men de bara äter och äter. Stackarna har haft en tuff vinter.
Några bilder blev det iaf. Sedan fortsatte vi att fota fåglarna som vi gjorde innan rådjuren beökte oss.


Här kommer målen i Lydnad

Drömmål: SM innan/under år 2017


Realistisktmål: Elit innan/under år 2015


Trygghetsmål: Uppflyttad till LK 2 innan/under 2012

Uppflyttad till LK 3 innan/under 2013

 

Så nu är det bara köra på :)


Mål



Jag sitter och funderar på mina mål med Milton i lydnad. Jag ska sätta upp ett ett tidsbestämt:

Drömmål,
Realistiskt mål, Trygghetsmål och Delmål.

Detta ska jag sedan lämna in till min tränare så att vi kan köra stenhårt för att sträva efter dem mål som sats.

Jag tänkte även sätta upp mål med agilityn och med hästarna, så att man har något att sträva efter. Bara det är en morot.


Katt och hund

Micke får en rejäl tvätt utav Milton
SE HÄR

Elitsatsning

I tisdags påbörjade jag och Milton våran elitsatsning i lydnad. Det är deffenitivt en utav de roligaste och mäst givande kurs jag gått hitils, då man satsar så stort. Vår tränare har stora förväntningar på oss och det har även jag.

Jag blir så peppad utav denna kurs att jag även får "myror i brallan" till en mängd andra saker.  Ridningen tex; jag ska banne mig komma igång ordentligt där med.

I julklapp fick jag två mycket bra kalendrar. En för hund tiden och en för häst tiden. Där har jag tänkt att flitigt, dagligen, uppdatera mina träningar. 

Nu ska jag ut och gå med Milton, sedan blir det stallet.

träningar och galenskap

Bjöd ut mig själv och en vän på revy i går. En julklapp som inte alls fick mig att garva, bara fnittra lite emellanåt...galeskaparna ligger i särklass som rent scheni, men att fnittra lite är ändå inte heller så dumt.

Nästa vecka börjar jag och Milton en elitsatsning i lydnad. Ska bli så kul att satsa ordentligt!
För övrigt längtar jag även tills våren och agility vädret är på topp igen! I år är det storsatsning och det ska tävlas i både lydnad och agility.
Sedan får man ta sig hårdare i kragen med att träna sig själv och även ridningen. Man kommer lär ju inte komma någonstans om man ligger på latsidan.

Vill man så kan man

Ett levande bevis på att allt går om man bara vill

My dog

Jag hade nästan glömt det. Iallafall datumet. Så jag gick in på "My dogs" hemsida och såg att det är redan till helgen! Men gissa om jag sken när jag även läste detta:




"MANNEN SOM TALAR MED HUNDAR KOMMER TILL MY DOG





Cesar Millan, världens mest kände hundpsykolog och storsäljande författare, kommer till MyDOG på Svenska Mässan i Göteborg."

 

Cesar Millan har gett mig otroligt mycket genom bara tv skärmen. En dröm skulle vara att få vara lärling för en sådan duktig hundmänniska. Men att bara få se/lyssna på hans föreställning är förmodligen guld värt. Jag läste att han är ute och tunerar och kommer till Europa, Stockholm i maj. Funderar på att boka biljett och ta mig dit?

 

 

 


God jul och gott nytt år i efterskott!

Jag började nästan hoppas på att jag hade blivit "imun" mot förskyldningar och liknande efter skolan slutat. Det var trots allt flera år sedan jag behövde använda näsdroppar, papper och imprem samtidigt. Men när influensan tog pappa förstod jag att vi andra i familjen låg risigt till.

 

Det var pappa, sedan mamma och sedan även jag.  Vi fick influensan och vi alla bar den under jul. Det innebar att vi fick fira julafton ensamma. Det finns inte så mycket att göra när influensan slår till. Snyta sig hosta och gnälla. Och utöver det var vi( tack och lov) så pigga på julafton att vi kunde vara uppe och umgås, äta lite julmat, se på kalle anka och öppna julklappar. Det blev trots allt en lugn jul, med tid för att bara vara och inte flänga. Tänk att man ibland måste vara sjuk för det.

 

Nytt år, igen. Jag börjar bli gamal..."Så äldre man blir desto fortare går tiden", det känns så. Var det verkligen lika många timmar på ett dygn för 10 år sedan som det är idag? Målen och drömmarna lever trots allt vidare och de börjar få stadga. Det kan nog bli ett bra år :)


RSS 2.0