JulAFTON

Julen har varit alldeles "lagom" av allting. Det har varit lagom många paket runt granen, lagom många och långa besök på våra hållplatser, haft en lagom julig tomte och ett behagligt väder. Jag har haft ett sådant dära lagom gott humör runt om kring mig. Ordet "lagom" höll i sig hela dagen, men gick som avbrytare vid julbordet. Där tog ordet "överfull" överhand. Tur att man fick ett gymkort utav tomtefar så att man kan rulla dit nästa vecka ;)
Nu är det dags att slumra in för att se vad morgondagen har att erbjuda.

JULAFTON

Det är Julaftons morgon. Jag är först uppe och det är alldeles tyst och mörkt. Det är bara gnagandet ifrån Ellviz som hörs, när han ligger och tuggar på sitt ben. Strax kommer mamma upp och vi ska ut till stallet och fixa med hästarna. Sedan dras dagen igång - en sväng till nästa stall för julklapps byte med folket där, sedan kommer syster med familj och till sist åker vi till kusinerna. Allt i vanlig ordning. Nu ska jag slå in den sista julklappen.
Hoppas ni alla får en riktig GOD JUL!

Träning

Jag och Sofia har varit på Stormvallen och tränat agility. Milton var så glad att få komma igång igen och det är verkligen jag med. Jag har varit lite lojj ett tag, men nu känns det som man är igång på riktigt. Alingsås bhk medlemmar var också där och gav oss lite inspiration om kommande aktiviteter. I morgon åker jag och Sofia på ett tidigt Indoor warking pass. Det blir spännande hur bilen rullar på vägen dit, det ser ut att bli isväg.

Onsdagen innan Jul

Idag har jag haft en härlig eftermiddag i stan tillsammans med Sofia. Jag köpte min sista julklapp och Sofia sin. Sedan åkte vi vidare till Hälsostudion för kolla läget. Nu ska vi äntligen börja gymma! Det står mellan Sportlife och Hälsostudion.

På Hälsostudion fick vi en rundvandring i dem stora, fina lokalerna av en trevlig instruktör. Sedan fick vi ett prova på kort var :D

Men idag hade vi ett bokat pass på Sportlife. Vi insåg att tiden hade sprungit ifrån oss, så vi fick helt enkelt springa ikapp den. Med andan i halsen hoppade vi in i passet, som bestod av Indoor walking i 60 minuter. Ett bra pass med super trevligt folk och instrutör som hjälpte oss direkt.

De har ett super erbjudande på sportlife nu innan jul, som jag inte tror jag ska avstå ifrån. Det blir nog ett halvårkort där till att börja med.

Sedan måste jag lägga till att jag nu sett Idol Moa 2 ggr denna veckan. En gång på storken och nu på vägen hem på cykel. Lite skoj.

I morgon blir det sjukgymnasten på morgonen. Sista gången. Sedan kanske jag och Sofia drar iväg och tränar hundarna. Åtminstone ett gympass till blir det denna veckan.

December

Här är en bild på Milton och Ellviz som busar i första December snön 2011. Snön stanande två dagar nu ösregnar och stormar det




När regnet vräker ner i backen och vindarna kraftfullt griper tag, då tar det emot att ta på sig ytterkläderna. Men Ellviz lättar snabbt upp stämningen när han kastar sig ut med ett stort leende genom ytterdörren. Jag antar att det finns bra kläder för alla väder trotsa allt.




RSS 2.0