R.I.P. Angels

R.I.P

Joll

Mascot

Exir

Magrow

Famous

Grållan

Nicke


Evy


En evig saknad










Ellviz

Idag har Ellviz varit hos veterinären och fått en hormonspruta. Ger den bra resultat så kastreras han om några månader.




Förkyld

Jag är fast i huset med en jobbig förkyldning, ett paket Imprem, näsdroppar och några pappersrullar.
Jag har fått lägga alla mina måsten och borden åt sidan. Endel utav dem har mina hyggliga vänner och närstående tagit sig ann. Tur jag har dem, för detta var en jäkel till förskyldning.

Här kommer några bilder ifrån kreta resan jag gjorde i September.


Det här är stranden vi var på varje dag. Jag gillade den fina sandbotten och dem höga vågorna.



Under slutet av veckan flaggades det röd vimpel vid stranden, vågorna var mäktiga,
så vi bestämde oss för att utforska staden istället. Vi gick till en gammal borg, där uppifrån fick  vi en fin utsikt över byn.

Det var ett litet mini utdrag ifrån den trippen. Nu ska jag kurera mig så jag får energi till allt jag vill och borde göra





Taggad

Jag är grymmt taggad nu! Hundmässan gav mig som jag trodd en starkare glöd, jag hittade en utbildning som jag tror kommer passa mig som handen i handsken. Nu blir det hårdkörning! Dags att sätta igång med hundkurser ordentligt!

Idag ska Ellviz få följa med mig till stora stallet och fram till samhället. Dags att börja miljöträna ordentligt! Det ska bli så kul att följa hundarnas utveckling. I år blir det både agility och lydnad tävlingar med båda hundarna!

Senare idag ska jag och Sofia testa på Zumba. Det ska bli kul och se om det kan vara något för oss. Sedan blir det 2 pass indorrwalking dagarna efter.


Internet är tillbaka

Efter den lilla "jul stormen" passerade blev vi utan både internet och hemtelefon, fram tills idag. Åh vad jag har saknat mitt internet!


Jag har avslutat sjukgymnastikens "två dagar i veckans pass" och gått över till sportlifes "2 till 4 dagar i veckan pass" , tillsammans med Sofia. Super kul!

 

I morgon åker jag till hundmässan ”my dog”, för lite inspiration och motivation! Sedan blir det säkerligen mycket hund hundträning på schemat framöver! :)

 

 


RSS 2.0