Hundträning

Tog med mig Milton till vinna hundcenter idag och tränade lite agility och lydnad. Men oj det var som en ishockyring där. Så vi tog det lite lugnt på slomet och balanshindrena. Sedan några små skutt över hindrena.  Sedan åkte jag in till vårgårda och  miljötränade min lille gosse där. Det gick toppen. Lite okonsentrerad i början, men sedan var han verkligen dutuktig. En gång fick han dock se sig själv i fönstret in mot posten och trode så klart att mallgrodan i fönstret var lika kaxig som han. Men efter att ha vandrart fram och tillbaka vid fönstret några ggr så brydde han inte om sig själv längre. 

Nu är det klippt

Det är svårt det dära. Även om det bara är hår. Det hade börjat bli långt nu och lägga sig mer för min åsikt.  Men å andra sidan så är det väll bara  längre som det blir. Så när ska jag då våga klippa det. Men nu hade jag iaf bokat tid hos frissan för hmm...tredje gången...och jag kunde inte med att avboka det igen. Så nu var det att klippa och hoppas på en bättre förändring. Jag hade verkligen tur för jag fick just den frisören jag ville ha. Hon verkade förstå sig på mitt fluff som inte kan klippas hur som helst utan att stå rakt ut i affro. Jag ville bara klippa upp lite de sista 20 cm och få fram stora lockar. Det blev dock lite kortare, men  jaa hon kyckades verkligen styla till det riktigt bra.  Dem är riktigt duktiga på Nikitas. Jag var nöjd !Sedan köpe jag ett schapoo och som stamkund av köpta hårprodukter fick jag en riktigt bra hårborste på köpet. Det var snällt :)

Väl klar vandrade jag ut på stan. Det var fuktigt och blåsigt. Och det ska jag berätta att sådant väder är gynsamt för fluff hår. Håret bara exploderade och nu i efterhnd saknar jag centrimetrerna av mitt hår. Men jag tröstar mig lätt med att det bara är en patetisk hårlängd som kommer tillbaka och kanske blir det bättre när det växer ut än vad det var innan?


½sover

Ögonen är som rullgardiner påväg ner nu. Sov så gott allihopa

Trötter har glada nyheter, uppdatering i morgon

Nu hare änna mig hänt en hel del kul och jag har varit grymt dålig på att uppdatera mig. Sorry! Klockan är läggdags nu, men i morgon ska ni få höra. För övrigt är det slut på dessa cirkulerande dagar. Nu vänner ska vi se till att hitta på något kul!

Planen för morgondagens morgon är iaf att åka till vinna hundcenter och träna lite lydnad och agility med min lilla hundpojk Milton. Då blir han allt glader. Nu börjar hårdträningen, med mängder av miljöträning av alla dess platser.

Okey jag tänkte avsluta här, men nej jag måste nog ändå berätta. Idag har jag fått en längtan att bli verkställd. Äntligen! Nu gott folk har Veronica körkort. Jag kan inte ens förstå det när jag skriver det. " Jag har körkort , Jag har körkort , Jag har körkort ". Nä kan inte fatta det. Men jag gillar orden. I´m a driver now! :D Just därför kan jag nu åka i väg och träna min lilla jycke varje dag och så klart ska jag hälsa på vännerna i määängder och sedan ska det hittas på sköjjiga saker. Idag åkte jag själv till stallet, det var tomt och lite tråkigt faktiskt att inte ha någon brevid sig. Man är ju änna van vi det nu.. Men ojoj vilken underbar frihetskännsla. I love it! :D

Ulricehamns Ski Center

Ulricehamns Ski Center är min längtan nu ! Den perfekta dagsresan. Jag var inne på dereas hemsida och oj det kom en tokigt skidlängtan som bara den. Vill dit =) Jag har inte åkt skider sedan barnsben och jag saknar det verkligen!

Ta en titt: http://www.uc-skidcenter.se/

Zzzz!

Jag sitter vid datorn och tråkar. Tiden är seg och jag vet inte vad jag väntar in egentligen..läggdags kanske?
Här är familjen febersjuk. Men jag har lyckats hålla mig frisk länge nu och har blivit glatt inbillad till att ha blivit härdad från skiten...
Inget har blivit som tänkt idag. Jag är utan förare och har inte kunnat övningsköra något. Jag tror det komma gå illa nog att vi får flytta uppkörningen igen. Jag gör en fattiglapp utan konst.

"Hästkräken" sprang förbi stallet och ut i mörkret när jag skulle ta in dem. Hundarna vallade inte in dem, snarare bort dem ut på stora hygget och ush vad trött man blir...och bamse masken ville inte heller gå in i stallet i kväll. Men nu är trulsarna inne iaf.

Men jag kanske skulle ta på mig skorna och tralla ut i stallet och borsta mina pälsbollar lite?

Resdags?

Jag behöver komma ut, bort. Hitta på något kul. Jag är inte hälsosam. Ska försöka ta mig till my dog mässan i scandinavium till och börja med. Sedan vill jag ut och resa. Är grymt sugen på en skidresa men ännu mera vill jag ut i världen och se något nytt. Jag står här med dumbos jätte öron och lyssnar och är öppen för enklaste miniresa eller påhitt. Vad sägger ni? Dags att göra någon minnesvärd resa och påhitt?

en vandrande tanke

Hejhopp vad det vit täckta landskapet glittar fint i dessa frussna dagar. Jag och hundpojken min vimsade runt på slingrande grusvägar och tog i fatt på snöpudrade åkrar. Pälsbollen vann så klart.
Solen sträckte lite extra på sig mot hemvägen, men då vände vi för att njuta ett tag till. Under utevistelsen blev min socka plötsligt otrevlig och ville bara glida ner under hälen. En kort fundering: Varför just den vänstra? Jäkla socka.
I vanliga fall har man många tankar som förvirrande yrar runt i skallen. Men när man verkligen vill han något väldigt mycket då har man bara en. Och den kan man gå i timmar för! (då pratar jag inte om sockan) Den ihoptraslade walkmenens toner gjorde det lätt att filosofera runt i fridfullheten. Två timmars enkelhet med hundpojken är avkoppling.

RSS 2.0