Slalom träning

Tränade 4 pinnar salom med Milton idag. Vi har gått tillbaka i träningen och kört 2 * 2 stegsmetoden i stället. Idag kan vi köra 4 pinnar med ett hinder. Jag kan då stå i olika posetioner. Farten och säkerheten är inte hundra ännu, men på rätt väg. Jag tänker filma utvecklingen regelbundet och lägga ut här på bloggen. Även andra träningsfilmer kommer ev. komma ut här. Denna filmen är dock lite otydlig och kort, men alltid något ;)





http://www.youtube.com/watch?v=UfIQixi4W4c









YOU COMPLETE ME





Här är charmtrollet Chipen. Han är min nya projekthund för en tid framöver. Närlydnad ska vi träna så det sitter som smäcken.

På tisdag börjar skolan igen och så kommer hösten. Jag hinner inte riktigt med tiden, men det ska bli fint med lite nya färger på löven och frisk syre i luften.

Idag:

Jo man blev rätt blöt när regnet öste ner vid hästinsläppet idag. Jag tror jag och hästarna kännde likadant inför himlen som öppnade sig, så jag åkte hem och torkade istället för att rida. De föll sig naturligt för en ledig dag och och knåda för en lukt av nybakat bröd. När jag skaffar eget så ska min brödlåda ändast bestå av hembakat. Det är kvalite för köket och för mig

 

 


Slutligen blev det en hemsida

Endel kvar, men bilderna är nu på plats. 


http://haga-skog.webs.com/

Mer kretik åt vadera håll :)

Alla Vägar Har Sitt Pris

En stackars räv var på fel ställe vid fel tidpunkt. Precis som vi. Vi försökte väja undan men vi krockade. Vi vände om och såg att räven levde. Hans bakbdel var illa träffad och han han led. Vi kunde inte lämna honom och veta att han plågades. Klockan närmande sig 01,00 och någon jägare eller polis kunde inte komma ut. Slutligen fick vi fatta beslutet att köra över den igen. Är det något som jag lärt mig så är det att djur aldrig ska behöva plågas. Och nu var det upp til oss att inte låta det ske.

Det är mycket vilt ute på vägarna nu, så tänk på dem när du kör.

Hund

Skriver skolarbete om fem st helt olika, men så charmiga hundraser som jag valt ut.

Dessa blev det:

Shih tzu

nova scotia duck tolling retriever
Hovawart
Mittelspitz
Basenji

Brödbak och en film

Brödbaket är precis klart. Klockan är snart 00,30 och man lär aldrig finna sängen för alla timmars sömn någorlunda tidigigt... Jag hoppade in i en film som hette "sjätte sinnet" medans jag bakade. Pojken i filmen - skådespelaren Haley Joel OsmentSynd - är en skådespelare som redan i unga dagar hittat sin grej här i livet. Mycket bra skådespelare.

Hej svesj nu är denna dag till sin ändo.

RSS 2.0