Djur är lycka




Hade en trevlig dag hoss Jennie häromdagen. Fick träffa hennes två hästar och alla de andra djuren som fanns på gården. Det var många omplacerings kaniner och marsvin. Även några katter och en stor flock kalkoner strövade runt. Jennie visade upp lite frihetsdressyr med sitt lilla sto och det är både kul att se och göra. 

På bildenn ser ni hennes nykomling, Conny. En stor gosse må jag säga.




Lars winnerbäcks konsert

Jag och Jennie var på konsert igår kväll. Vi satt i solen, drack öl och gästades av flertal artister.










Några utav alla som var där


Laleh - Ett energiknippe med personlig oh lidelsefull röst. Gillar hennes låtar på engelska. Låten "I love you" som hon sjöng igår var väldigt fin



En ny favorit hoss mig -
Melissa Horn



Vi väntade och väntade. Kl 20.30 kom den som alla väntat på. Äntligen steg Lars winnerbäck fram på scenen och så blev det liv på stället



Try to see it my way


Var på Temta badstrand i går och doppade fötterna. Det hade varit värt att doppa hela sig, men ni vet hur jag är.



Jag skulle behöva ta igen mina sömnlösa nätter och mina lata dagar. Tiden springer förbi och man tappar bort sig i den. Snart är det konsärt och det ska sjungas ut tills natten tar i ända. Jag tror dock att jag har lyssnat sönder varändaste låt innan konsären...men men då kan jag förmodligen texterna.

Nu ska jag ut och steka, jag borde Temta igen, men jag tror variation är bra. Kanske Jämnesjön är på tiden att återbesöka.

Solen lyser himlen är blå å va skönt att leva då

Jag hittar inte mina glasögon. De är på vift nu igen. De har en förmåga att göma sig eller så är det bara så att jag inte ser dem. Vad tror ni?

Nåväl jag är halvblind utan dem, men jag testar att skriva några rader ändå. Idag måste jag försöka komma i sängs hyfsat tidigt. Så det borde väll vara nu isf? Packning och inköp har blivit framflyttat så jag  kommer stå i beslutsångest framför min gaderob i morgon bitti. Sådan är jag, men jag jobbar på min beslutsångest. Den lär inte leva länge till.

Jag har börjatr känna lite sommarvibbar nu. Jag röjde ur varma läder och fram sommakläderna. Sedan åkte jag och storhandlade ny sommarkläder. Det höjer sommarkänslan stort och nu värmen och kuste. Härligt!


Vi ska skratta åt små ting ingen annan skrattar åt

Strax dax att börja fylla en resväska, två, eller fler. Inte har jag någonsin funnit mängden restillbehör lagom, men lite extra är väll ändå en säkerthetsåtgärd?

Helgens sol tros komma steka hemmaplan, så vi drar med oss tältet och festar loss i Smögen. Vi får ser vad dagarna har att erbjuda där.









RSS 2.0